Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
tir 7 feb 2012, 17:47:09

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Søk:     Avansert søk
80570 innlegg i 7659 emner av 2961 medlemmer
Nyeste medlem: stefan1989
* Hovedside Hjelp Søk Kalender Logg inn Registrer
Norbrygg  |  Ølbrygging  |  Utstyr  |  Emne: Bryggshop.no 0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet. « forrige neste »
Sider: [1] Skriv ut
Skrevet av Emne: Bryggshop.no  (Lest 1340 ganger)
Bård S
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Moss
Innlegg: 94



Vis profil
« på: søn 5 sep 2010, 18:58:16 »

Hei

Snublet over denne butikken på Finn.no: http://www.bryggshop.no/storefront.php
Noen som har erfaring med denne?
syns sidene virker litt halvferdige, men prisene på bl.annet humle ser jo veldig bra ut.
Loggført
Kjetil S
Medlem i Norbrygg
****
Innlogget Innlogget
Bergen
Innlegg: 885


Ølbart på andre fora


Vis profil
« Svar #1 på: søn 5 sep 2010, 19:07:45 »

Jeg tror de posene med humle er ganske små. Skal vi se ... jo, 12 gram. Altså er det fryktelig dyrt.
Loggført
jikvig
Dommerkomité
*
Utlogget Utlogget
Oslo
Innlegg: 523


Høyt Skum


Vis profil WWW
« Svar #2 på: søn 5 sep 2010, 19:08:42 »

Ja, det ser overall dyrt ut...
Loggført

"Livet er for kort til å drikke dårlig øl"
Ølbloggen med Høyt Skum - http://hoytskum.com
På flaske: APA
På fat; *NIPA *IPA *Pale Ale
Til gjæring: *Røkt Porter *Imperial Nutty Brown
tomv
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Gjøvik
Innlegg: 358


http://taakebrygg.blogspot.com/


Vis profil WWW
« Svar #3 på: søn 5 sep 2010, 19:22:05 »

Siden er jo omtrent identisk med vinsenteret.no
og ingenting på kontaktinfo på begge sidene. virker veldig suspekt!

finner endel negativ omtale på andre forum:
http://www.brygging.com/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=2056
http://www.bryggeri.net/printview.php?t=2028&start=15
Loggført
Erik1984
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
St. Hanshaugen - Oslo
Innlegg: 175



Vis profil
« Svar #4 på: søn 5 sep 2010, 20:48:06 »

Jeg sier bare (sakset fra om oss på siden):
"
Om oss

Her kan du skrive inn informasjon som er relavant for firmaet, eller mao den informasjonen du synes bør være på en om oss side.
"

Og de kan ikke skrive ordentlig norsk, (feks skriver man ikke "ekstrakt" med "x," osv...)
Loggført
Huub
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Lora (Lesja, Oppland)
Innlegg: 1348



Vis profil
« Svar #5 på: søn 5 sep 2010, 20:54:19 »

Og de kan ikke skrive ordentlig norsk, (feks skriver man ikke "ekstrakt" med "x," osv...)
Det kan jeg ikke jeg heller  :-)
Loggført
Lars
Styremedlem
*
Utlogget Utlogget
Trondheim
Innlegg: 1699



Vis profil
« Svar #6 på: søn 5 sep 2010, 22:05:28 »

Butikken er vel strengt tatt ulovlig i norsk sammenheng, da det ikke ligger firmainfo der, kan heller ikke finne dem i Brønnøysundregisteret. Den virker også som et norsk-svensk samarbeid.

Humlen og noe annet kommer fra Morgan's Brewing Co. i Australia, som også kan by på to typer gjær: Lager og Ale, som begge har beskrivelsen
"Add to brew at temperature of 15 °C to 30 °C." Jaha..

Rimelig maltekstrakt har de forsåvidt, men jeg ville holdt meg til de butikkene som brenner mer for ølbrygging enn billig børst. Smiley
Loggført
Gahr
Styremedlem
*
Utlogget Utlogget
Fyllingsdalen, Bergen
Innlegg: 4072



Vis profil
« Svar #7 på: man 6 sep 2010, 09:28:29 »

Moralen er: IKKE BRUK DEN BUTIKKEN!
Loggført

Gahr Smith-Gahrsen
tomv
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Gjøvik
Innlegg: 358


http://taakebrygg.blogspot.com/


Vis profil WWW
« Svar #8 på: man 6 sep 2010, 10:38:02 »

Moralen er: IKKE BRUK DEN BUTIKKEN!
det var litt drastisk. det kan hende det er en helt grei forretning det der, men det virker ikke som de har helt taket på det å drive nettbutikk, ut i fra kommentarer fra andre forum. MEN det kan hende de har mange fornøyde kunder også..
syns moralen bør være "vær varsom!"
men jeg kan ikke helt se hvilke produkter som er fristende i butikken da.

OG, jeg så også et innlegg som trakk frem at selskapsformen er LTD, og mener at det er bevis på at det er useriøst, det er ihvertfall helt feil. Mange useriøse AS, ENK og ANS også.. og mange seriøse LTD!
Loggført
gustavf
Dommerkomité
*
Utlogget Utlogget
Lambertseter, Oslo
Innlegg: 1822



Vis profil WWW
« Svar #9 på: man 6 sep 2010, 11:36:28 »

Domenenavnet er registrert på et firma som er slettet fra Brønnøysundregistrere og er det samme som har vinsenteret.no. Henger meg på Gahr her.
Loggført

Frisk doft av citrus, av den typen Wunderbaum-producenterna förgäves letat efter i sina laboratorier i tre generationer.
jan ivar
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Porsgrunn
Innlegg: 143



Vis profil
« Svar #10 på: tir 10 mai 2011, 02:35:01 »

er dette ett av firmaene du automatisk får refundert fra uansett om du får aren eller ikke?¨'
har hatt noen sånne som har sluva med papiret...
Loggført
Geir Ove
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Stavanger
Innlegg: 88



Vis profil
« Svar #11 på: tir 10 mai 2011, 11:09:38 »

Ser at de skriver at de er "godkjent av Mattilsynet" Mattilsynet godkjenner ingen bedrifter lenger slik jeg har forstått det. (Noen unntak for animalske produkter) Det hele er basert på internkontroll prinsippet. En sender i dag bare en melding til Mattilsynet om en starter med næringsmiddelvirksomhet. Ingen forhåndsgodkjenning lenger. Om en revisjon fra Mattilsynet ikke gir anmerkninger betyr det IKKE at en er godkjent. Det betyr at der og da, hadde en orden på IK-Mat systemet, og at kontrollen viste at det ikke var større avvik fra regelverket rundt hygiene, ulovlige varer, merking, emballsje osv.
Loggført
Sider: [1] Skriv ut 
Norbrygg  |  Ølbrygging  |  Utstyr  |  Emne: Bryggshop.no « forrige neste »
Gå til:  

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!